Hvem er jeg

Lidt om mig selv 🤩

Det hele startede med en fyring, efter jeg havde været ansat det samme sted i 25 år. Jeg var så heldig at komme på Hadsten Daghøjskole, hvor jeg fik indblik i forskellige kreative fag. Helt fantastisk spændende.
I første omgang blev det til smykkerne "Rosenholm Design", som blev lagt på hylden efter ca. 10 år.


Men nu er det så maleriet, der fylder. Jeg startede med at male omkring år 2000.


Jeg er autodidakt billedkunstner, og har været forbi kunstakademiet og mange andre dygtige undervisere, foruden malerkurser i udlandet og på højskoler.


Især vil jeg fremhæve Trine Panum, hvor jeg var på kursus i 2015. Det er pga. hende, jeg er, hvor jer er i dag. Hun maler nogle fantastiske flotte, abstrakte malerier.


Det er fantastisk at kan få lov til bare at male........
lege med alle de flotte farver, blande dem, som man har lyst, og se, hvad der kommer frem på lærredet. Jeg maler både med spartel, pensel, dankort og hvad jeg ellers finder på. Det er nok mest ryk med spartlen og en ekspressiv stil.

Det er især efter vi er flyttet på Mols, hvor jeg har fået mere tid, jeg nyder at male. Her er roen, den flotte himmel, med alle farverne, naturen med alle dyrene og fuglene, som synger helt forunderligt, isærom foråret - ubeskriveligt....

I maj 2012 var jeg på et malerkursus til Provence, et rigtig dejligt sted at stå og male, med udsigt ud over Agay bugten og de Røde Bjerge.

September 2013 var jeg på malerkursus ved Christina Kjeldsmark, til en gammel bjergby Gagliano Aterno i Italien.
Det var en meget inspirerende tur, hvor vi sluttede af med fernisering og udstilling på Rådhuspladsen i Gagliano.


I 2014 var jeg på Hadsten Højskole på malerkursus, hvor det var Niels Frank, der underviste. Også et spændendekursus, hvor man lærte mange nye ting. Ellers har jeg været på kursus ved Mia Blinkilde og Lars Kristian Hansen.


Men jeg vil gerne gøre beskueren i godt humør, ved at se på mine billeder. Derfor maler jeg mest glade farver.

Der kan alt for hurtigt komme problemer, så vi skal huske at leve livet, så længe vi kan. Så det skal vi prøve at tænke på, mens det går godt.

Rigtig god fornøjelse!!!
🙂😎

Kurser mv. 


Rikke Lilholt

Mia Blinkilde

Lars Kristian Hansen

Trine Panum, Bagsværd

Art Club, Italien v/Christina Kjelsmark

Malerkursus, Provence

Aarups Kunstskole

Niels Frank

Århus Kunstakademi

AOF ved: Ulla Lundsgard

AOF ved: Birthe Virkelyst